onsdag den 15. januar 2014

Person karakteristik Af Alting og Ulla Vilstrup

Person karakteristik
Af Alting og Ulla Vilstrup


Linda – er nu gammel, ”Fortælleren” tror stadig at ”Linda” er ung”. I filmen ”hjerterfri” er Linda en smuk person og bliver snydt og bedraget, hun tager et valg mellem rigdom og kærlighed.
Willy – er meget stærk, han har været udskrevet 2 gange men han var for skør til at være ude, tit kommer han hen og slår nogen eller slå noget i stykker han er fyrre eller ottetogtredive, han havde en hund som hedder, popper som Willys far ikke kunne lide og han løj med at den stak af hvor Willy var på koloni, imens aflivet den da Willy var på koloni med skolen
Dumme H – hedder egentlig Henrik og har aftenvagter. Læser til universitetet
Dumme J – hedder egentlig Jens og har aftenvagter Læser til universitetet
Psykologen – vil gerne blive kaldt Preben, ”fortælleren” synes at han er bimmelim og er nem at snyde
 Fortælleren – han er gode venner med Willy på institutionen og har set filmen ”hjerterfri” siden han var 14 år og han tror at Linda stadigvæk ser ung ud, som på filmen. Han finder en lighter som dumme J har tabt, som hjælper ham med at finde ”Linda” som han ser i filmen. Han forbinder situationer som er i filmen ”hjerterfri”. Han er et godt menneske og har Linda som idol.

Fortællerens Mor – det var hendes skyld at ”fortælleren” var blevet så opslugt af filmen. Hun er også alkoholiker og har ikke givet meget kærlighed til sin søn.

Vibeke –
Susanne – en voksen som arbejder på institutionen
Mugge – hun er ikke gammel, men hun er kedelig at snakke med synes ”Fortælleren”, hun har altid otte lag tøj på, ”Fortælleren” synes også at hun er kugleskør,
Jørgen –
Gert – vil gerne have sine cigaretter som Bjarne skylder ham, men
Marianne –
Bjarne – er gode venner med Gert
Troels –
Poul – ”Fortælleren” synes at han er et godt menneske, han styrer Træværkstedet


2 kommentarer: